top of page

știri

Fii la curent cu ultimele noutăți și descoperă tot ce ține de AMESTEC!

first wave - amestec epidoul 3

⚡️OMG OMG OMG!!!! Amestec 3 is ONNNN! ⚡️ 🌲 Hai pe Deluț să-i vezi pe 👉 @bitza_ro , @argatuandrei , @alexsuperbeats , @caleen_memphys & @its.blocksberg , @dmf.deckster , @marius.nexus , @roadkillsoda , @aeksymusic , @oanamatei1d , @noi.si.vechi MORE TO BE ANNOUNCED! ...... 🟣 Bilete - https://www.amestec-fest.com/bilete ☀️ Time - 15 - 18 August 2024 📍 Place - Deluț, Fundu Moldovei, Suceava Festivalul unde atingi cerul. ⛅️☀️🌙 .... #amestecfest #amestecfestival #festival #music #argatu #amestec #festivals #festivalromania #bucovina #bucovinateiubesc #romania #igmusic

amesteco - activitate de ecologizare

Lume, lume, avem vești bune! 🥳 Ce ziceți de un gathering în stilul Amestec, mai repede decât v-ați imaginat? Care-i faza? Joia și vinerea viitoare plănuim AmestECO, mai exact o aventură distractivă, în natură! Ne dăm întâlnire în Fundul Moldovei cu voi și cu comunitatea din jurul Deluțului, pentru a proteja, conserva și îmbunătăți ecosistemul de care ne-am putut bucura cu toții în timpului festivalului. 🌲 So, dacă nu ai planuri și vrei să-ți aduci aminte de atmosfera de pe Deluț, te așteptăm! >>>>>>>>>>>> Împreună cu Primaria Comunei FUNDU MOLDOVEI (Consiliul Local și Serviciile Comunale Fundu Moldovei), lansăm o activitate de ecologizare timp de 2 zile în comuna Fundul Moldovei. Perioada: joi, 25 aprilie și vineri, 26 aprilie. ℹ️ Informații utile: participanții vor fi echipați cu mănuși și saci și vor fi îndrumați spre anumite zone pentru desfășurarea activității de ecologizare. Revenim cu informații legate de orar în următoarele zile. 🖋️ Notă: dacă ești din Fundu Moldovei și dorești să ne îndrumi spre anumite locații cheie, scrie-ne.

amestec party - oliv bistro

Hey people! Ce faceți luna viitoare? Dacă vă este dor de Deluț și vibe-ul de festival, să știți că noi iar punem de un mare party, de data asta la @olivbistro în Iași. - Cu cine? - Cu ai noștri prieteni artiști SiNO, Răzvan, Iluzoriu și Coca. - Cum? - Cu un pic de funk, disco, house și DnB.🤘 Ne vedem vineri, 29 Martie, începând cu ora 22:00, la un AMESTEC party de care ne este tare dor, de el și de voi! 🫶 #AMESTECandFriends #groovyvibes #dordevoi #amestecfest

line up amestec

Au mai rămas 30 de zile până când #AtingemCerul Nu ai apucat să-ți iei bilete cu 20% reducere? Nicio problemă. Lansăm biletele pe zile. Aruncă un ochi pe program, vezi ce ritmuri ți se potrivesc mai bine și apoi fugi la link-ul din bio fiindcă avem număr limitat de bilete.

last early bird tickets

Hey! Mai sunt 6 luni până la prima zi de Amestec! ... Profită de ultimele bilete Earlybird ce au un preț redus și asigură-ți locul în primul rând la cea mai amestecată experiență din viața ta! ... Abia așteptăm să ne vedem pe Deluț! #amestec #atingecerul #festival #bucovina

call for volunteers

Ți-ar plăcea să te uiți la un cer plin de stele? Ai vrea să vizitezi Bucovina dar tot ai amânat acest moment? Avem noi soluția pentru tine. Hai și tu în cea mai efervescentă echipă AMESTECată. Am deschis înscrierile pentru voluntari și poți completa formularul până pe 30 iulie la ora 23:59. Primești acces gratuit la zona de camping, access pe întreaga perioada a festivalului și 15 token pe care îi poți folosi după plac. Întră pe site sau în linkul din bio și înscrie-te acum ! Formular: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSefncuzJpRpMF9VoKKIB5HYcZRA6FGPuRL-IiVKbWiobiObfg/viewform?usp=send_form

cum să ajungi la festival

🗺 Indiferent de unde vii, variante de transport se găsesc. Uite aici o listă cu rutele principale din marile orașe până în Pojorâta. De acolo o să anunțăm curând orarul pe care circulă autobuzul AMESTECat spre locație. ✨ Dacă ai alte întrebări sau crezi că te putem ajuta cu ceva, nu ezita să ne scrii un mesaj privat!

party amestec - iași

🎉 Voia bună și beat-urile fresh s-au AMESTECat într-o petrecere pe cinste în Iași! 💃 Shoutout către @helixpubiasi pentru că a găzduit o noapte de neuitat și o căruță de mulțumiri tuturor celor care s-au alăturat AMESTECatilor! 🙌🎶 Ne revedem în Deluț între 18 și 20 august. Asigură-te că ți-ai rezervat biletele 🎟️ și hai să continuăm petrecerea! 🥳✨ Link-ul către pozele de la AMESTEC Party îl găsiți aici: https://drive.google.com/drive/folders/1pNGdPaqFidCPQ4dlHdmg1ETqsmI9XfRA

camping - amestec

Dacă dorești să te conectezi mai mult cu natura în perioada Amestec, recomandam să îți iei cortul cu tine și să îl amplasezi fix sub stele. În zona de camping Amestec vei găsi tot ce îți este necesar pentru a avea o ședere liniștită și lipsită de probleme: ✅ Dușuri ✅ Toalete ✅ Zona pentru prize ✅Parcare Atât zona de camping, cât și parcarea vor fi in permanență supravegheate și iluminate, dar totuși recomandam să nu vă lăsați obiectele de valoare în cort sau la vedere în mașină. Parcarea festivalului se află chiar peste drum de zona de camping.

party de promovare amestec - iași

Pentru că ardem de nerăbdare să vă întâlnim aruncăm un party chiar în orașul vostru! ... Acest party dă startul unei serii de petreceri prin care vrem să facem cunoștință cu voi cei care iubiți muzica și dansul, cu voi cei care petreceți până în zori, cu voi cei cu super energie sau cei care doresc să colecționeze noi amintiri frumoase! … Conceptul a pornit în anul 2014, la inițiativa unui grup de prieteni, colegi de facultate, urmat de o serie de petreceri cu acest nume organizate în cadru restrâns. Opt ani mai târziu am dat startul proiectului nostru de suflet Amestec Fest, anul asta ajungând la ediția a doua with many more to come! … Ne vedem vara asta în Deluț pe 18-20 august să ne amestecăm printre corturi, hamace, muzică, dans, pictură, bătăi cu apă, ateliere, concursuri, apusuri și răsărituri într-unul din cele mai frumoase locuri ale Bucovinei. … Dar până atunci, ne vedem vineri, 16 iunie, în Helix Pub din Iași, începând cu ora 22:00. Artist Line Up: Alin Olariu https://soundcloud.com/olariu-alin Sino https://soundcloud.com/sinodj Sescu https://www.instagram.com/sescuionut/ Bea https://www.instagram.com/beahopes/ Chiribaw https://www.instagram.com/chiribaw/ Toate informațiile de care ai nevoie le găsești pe rețelele noastre de socializare.

amestec - ong

Salutare, este timpul unei povestiri scurte! ... Amestec și-a propus să fie mai prezent alături de oameni, așa că uită-te că avem ONG pentru a ne îndeplini scopul. Acestea ne sunt unele dintre misiuni și vrem să știți și voi aceste lucruri, pentru a înțelege cât mai bine ce vrem să construim împreună. ... Și dacă vrei să ne susții în aceste cauze o poți face cu ajutorul link-ului din comentarii.

numere - amestec

Vrem să mai aflați ceva despre #Amestec Ep. 2, așa că am rezumat pentru voi câteva infos care poate o să vă stârnescă curiozitatea. ... Ne vedem pe Deluț! ( da, așa se numește satul unde festivalul nostru va avea loc) ... See you there!

cum a început?

✨ Prima petrecere a fost un real succes! ✨ 🤩 În primii ani de facultate, fiind vorba de un grup de tineri însetați de astfel de evenimente, AMESTEC a început într-un apartament cu 3 camere unde s-au adunat aproximativ 40 de persoane. Următorul an povestea s-a repetat și numărul participanților a început ușor să crească. 👉 După câteva petreceri AMESTEC, lucrurile au început să devină serioase. Angrenați de aceeași dorință puternică ca la primul eveniment, de a avea petreceri din ce în ce mai reușite și de a avea câți mai mulți prieteni alături, am ajuns să organizăm petreceri din ce în ce mai numeroase. Facultatea ne-a ținut împreună șase ani, astfel că, în ultimul an am decis să ducem totul la un alt nivel și am ajuns să organizăm cel mai mare eveniment de până atunci. Cu un generator electric și niște Dj gear, am reușit să dăm cea mai mare petrecere de pe “insula de la Ciric” (din Iași). ✅ În anul 2022, AMESTEC își propune să se facă auzit și văzut. Așadar, o parte din “membrii fondatori” au decis să readucă la viață amintirea petrecerilor studențești în festivalul despre care vorbim astăzi.

aftermovie - amestec - episodul 1

Munte, vară, muzica și un grup de prieteni. De aici s-a dat putere acestui festival de suflet, iar voi ați fost generatorul care l-a ținut în priză. Cand spunem #atingecerul it’s about a feeling! Un sentiment diferit pentru fiecare în parte, acea senzație de bucurie pe care o trăiești și ai vrea sa descrii tuturor cat de fain te simți, dar niciodată nu-ți găsești cuvintele. Cand simți atât de mult încât ai crede că poți atinge și cerul. Însă noi v-am înțeles pe toți, ați arătat tot ce simțiți prin mainile alea ridicate în aer la DJ-ul vostru preferat de house sau techno, prin picioarele încrucișate pe drum&bass și prin zâmbetele și privirile pline de emoție date de momentele noastre autentice with a twist. Mulțumim tuturor amestecaților care ne-au calcat iarba și au adus la viață minunea asta de festival! Iar dacă nu ai reușit sa urci până în deal vara trecută, sperăm ca te-am făcut să te oftici ca n-ai putut ajunge și poate dăm ochii în ediția următoare: 18-20 August 2023! 😜 Ne vedem pe Deluț la episodul 2 cu tăiere de moț, nașii îi vedeți în line-up mai încolo.

bottom of page